creditDevice

creditDevice is een Nederlandse leverancier van kredietrapporten. Wij beheren onze eigen database en steeds meer bedrijven gebruiken onze unieke producten. Wij garanderen onze klanten dat alle informatie in een kredietrapport is gecontroleerd voor levering.

Naast kredietinformaties op Nederlandse bedrijven zijn wij in de afgelopen tien jaar een belangrijke speler geworden voor de leverantie van internationale kredietrapporten. Onze werkwijze wijkt af van de traditionele leveranciers die gebonden zijn aan een netwerk of aan zusterondernemingen. creditDevice kiest voor de beste bron uit een land of een bron waar onze klant de voorkeur aan geeft. Ons netwerk is groot en u kunt bij ons terecht voor een kredietrapport in elk land.

Naast kredietrapporten levert creditDevice een compleet product aan credit management diensten. U kunt uw debiteurenbeheer uitbesteden aan creditDevice en uw achterstallige facturen door ons laten incasseren. Onze zusteronderneming directDevice levert credit management software directDebiteur.